Zalen

Grote Zaal

De grote zaal heeft een elegante uitstraling met een oppervlakte van 350 m2. Deze zaal leent zich perfect voor het gebruiken bij: grote culturele en maatschappelijke evenementen. Ook voor overige evenementen zoals uitvaarten, koffietafels, beurzen, tentoonstellingen en Bridgeavonden kunt u gebruik maken van deze zaal.

Extra te reserveren: podium van 9 bij 10 meter, geluidsinstallatie met 2 microfoons, beamer met verplaatsbaar projectiescherm,  expositie panelen, bartafels, bloktafels, ronde tafels en stoelen.

Harrie Vulders Zaal

De Harrie Vulders zaal is een gemoedelijke ingerichte zaal met de Brabantse sfeer van weleer. Deze zaal leent zich voor bijeenkomsten zoals lezingen, vergaderingen en samen. Er is een beamer of grote televisie ter beschikking. Deze zaal is ideaal in combinatie met de keuken voor evenementen met
een hapje en drankje.

Extra te reserveren: geluidsinstallatie met 1 microfoon, diverse gezelschapsspellen, biljart, dartbord, sjoelbak, cornhole, bingo, grote televisie, beamer met verplaatsbaar projectiescherm.

D'n Bouw

D’n Bouw is geschikt voor vergaderingen, workshops en trainingen in de breedste zin van het woord. Een rustig kleurenpalet van het interieur zorgt ervoor dat de aandacht bij de spreker/coach blijft.

Extra te reserveren: beamer met verplaatsbaar projectiescherm.

 

D'n Himmel

D’n Himmel biedt de gebruiker rust en ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten. Het bevind
zich in het rustige gedeelte van de Beckart. Men kan gebruik maken van de beamer en geluid installatie.

Extra te reserveren: beamer met verplaatsbaar projectiescherm.

 

The Joy

The Joy is een ruimte waar de jeugd zich in thuis voelt. Een ruimte met een uitstraling van het WOW effect die gebruikt wordt voor jeugdactiviteiten, kinderfeestjes etc. Mede door deze ruimte is de Beckart multifunctioneel en voor jong en oud, dus een echt gemeenschapshuis!

Standaard voorzien van: jeugddiscosfeer, bar met koeling en spoelbak, geluidsinstallatie met 4 microfoons, mengpaneel met laptop, discoverlichting, discobal, stroboscoop, neonlicht, tafelvoetbal, airhockey, lange tafel met banken, beamer met projectiescherm, toiletten, keuken, koelkast en schoonmaakgerei.

 

Reserveren

De vijf verschillende zalen van de Beckart zijn te reserveren voor uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen. Wilt u een zaal reserveren? Stuur een mail naar Planningbeckart@gmail.com.

Voor het verhuren van onze zalen hanteren wij een aantal regels. Door het reserveringsformulier in te vullen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode