Alpha cursus

M.i.v. woensdag 6 MAART  2024 starten we van G.C. de Vuurtoren in zalencentrum de BECKART/Nijnsel   een ALPHA cursus over het leven en het Christelijke geloof ; dit zijn 13  zeer laagdrempelige, informele  bijeenkomsten.  De cursus is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De cursus is  in principe iedere woensdag 6 maart t/m 22 mei. We beginnen met een gezellig samen eten; inloop vanaf 17.30 uur, de maaltijd begint om 18.00 uur.

Hierna  vervolgen we met een inleidende video van ca 25-30 min, waarin TELKENS EEN ANDER ASPECT van het Christelijk geloof aan de orde komt.  Na deze inleiding is er tijd voor een gesprek in kleine groepjes, waarin je vragen kunt stellen, je mening kunt geven, en leren hoe de anderen erover denken. De avonden duren tot ca. 20.00 uur. De maaltijden en deelname aan de cursus zijn gratis;  wel graag uiterlijk 3 maart opgeven (ivm inschatten deelnemersaantal v d  catering).  

Aanmelden of vragen hierover?  alphacursus-nijnsel@outlook.com,  bellen kan ook:

06 57560803 (Christiaan) of 06 53492223 (Janna)

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode