Oda Vlucht door de eeuwen (9+)

Vrijdag 3 Mei 2024 zal de nieuwe film ”Oda vlucht door de eeuwen” draaien in De Beckart. Met al vele locaties om Nijnsel heen waar de film draait of waar deze gaat draaien kon De Beckart niet ontbreken. De film is een echte aanrader voor jong en oud! Bekijk hieronder de filmtrailer en maak een vlucht door de eeuwen met Oda!

Bekijk de filmtrailer:
https://www.youtube.com/watch?v=mA_jPzG-DNY

Over de film:
Op de vlucht uit het jaar 700 vindt Oda onderdak in een hedendaags Brabants dorpje. Inwoner Hilde Waris, een blind meisje dat haar plek in de wereld probeert te vinden, wordt door Oda om hulp gevraagd. Wanneer ze samen het avontuur aangaan komt Hilde er al snel achter dat dit haar leven voorgoed zal veranderen.


‘Oda – Vlucht door de Eeuwen’ is geschreven, geregisseerd en gemonteerd door Arne Balk en tot stand gekomen met de inzet van een team lokale filmprofessionals. Deze film is, voornamelijk in de weekenden, opgenomen van maart 2022 t/m de zomer van 2023 en in de avonduren gemonteerd. Dit project geniet brede steun van de Gemeente Meierijstad en Het Cultuurfonds. Gedurende 2024 zal de film in heel Brabant te zien zijn.

Bekijk de website:
https://www.odafilm.nl

Koop u kaarten nu voor 5 euro bij Thuis in Neijnzel. Geopend op maandag en donderdag van 10.30 tot 16.00 uur of mail naar planningbeckart@gmail.com

Let op! Deze film is geschikt voor alle leeftijden vanaf 9 jaar!

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode