”De erfenis van tante Bella”

Ook dit jaar gaat Toneelvereniging Klavertje vier weer een nieuwe voorstelling voor u opvoeren. Dit gebeurt op 8, 9, 13, 15 en 16 maart in de grote zaal van De Beckart. De voorstelling heeft de titel: ”De erfenis van tante Bella”.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden met veel grappen, en een hilarische verhaallijn. Hieronder kunt u alvast een voorproefje lezen over deze voorstelling. Zien we u daar?

”De erfenis van tante Bella”

Tante Bella, de tante van Berend en Albert, is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want ze hadden geen band met hun tante. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze krijgen nu immers haar erfenis!

De erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde schoonheidssalon. Berend is er van overtuigd dat deze salon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit wel zo’n goed plan?

Namelijk totdat de salon verkocht is moet deze wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. Dit is niet het enige probleem waar beide heren mee kampen. Want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens, zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?

Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen.

Bestel uw tickets via deze link: https://www.klavertjeviernijnsel.nl

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode