Kerst bij De Beckart

In de afgelopen weken hebben wij bij De Beckart met grote vreugde en toewijding diverse betoverende kerstvieringen mogen organiseren en verzorgen. Van de sprankelende kerstsfeer die de kerstmarkt verlichtte tot het feestelijke kerstdiner van Thuis in Neijnzel, de afgelopen dagen waren gevuld met warmte, samenhorigheid en onvergetelijke momenten.

Namens het bestuur van De Beckart willen wij speciaal onze vrijwilligers bedanken. Jullie hebben met jullie talloze uren van vrijwilligerswerk en onvoorwaardelijke steun een onschatbare bijdrage geleverd. Het succes van onze kerstvieringen en de bloeiende gemeenschap van De Beckart zijn mede te danken aan jullie onmisbare bijdragen.

Terwijl we genieten van de warmte van deze feestdagen, willen we iedereen in onze gemeenschap een hartverwarmende en sfeervolle kerst toewensen. Moge deze tijd van het jaar gevuld zijn met liefde, vreugde en verbondenheid. En terwijl we afscheid nemen van 2023, kijken we vol optimisme uit naar een gezond, voorspoedig en gezellig 2024, waarin we samen nieuwe herinneringen zullen creëren en ons blijven inzetten voor het welzijn van De Beckart en haar prachtige gemeenschap.

Nogmaals, hartelijk dank aan alle vrijwilligers en een schitterende kerst en een stralend nieuwjaar toegewenst!

Met warme groeten,
Het bestuur van De Beckart

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode