Kerstmarkt Nijnsel 2023

Op vrijdag 8 december vond de jaarlijkse kerstmarkt in Nijnsel plaats, en dit jaar overtrof het alle verwachtingen met een uitzonderlijk grote opkomst. Een avond waar van warme koppen chocolademelk en glühwein werdt genoten. Talloze kraampjes van enthousiaste ondernemers en stichtingen vulden de sfeervolle markt, waardoor de hele gemeenschap in de betovering van kerst werd gehuld.

In een prachtig versierde zaal, als afsluiting van een avond vol kerstsferen en leuke ontmoetingen, werden de vrijwilligers van De Beckart en de Dorpsraad hartelijk bedankt voor hun onschatbare inzet gedurende het afgelopen jaar.

Voor jong en oud was er volop vermaak, met dit jaar zelfs de mogelijkheid tot een spannend potje lasergamen. Ook dit jaar weer bracht de vrolijke aanwezigheid van de kerstman en zijn engelen een extra dosis magie aan het evenement. Kortom, de kerstmarkt van Nijnsel was niet zomaar een evenement, maar een onvergetelijke dag vol gezelligheid, waardering en betovering voor de hele gemeenschap.

We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode