Gloednieuwe website

Welkom op de gloednieuwe website van De Beckart! We zijn verheugd om u te verwelkomen op onze digitale thuishaven, waar we u graag alles vertellen over onze prachtige zalen en de gezellige evenementen die hier plaatsvinden.

Of u nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor een bedrijfsbijeenkomst, een feest of een andere bijzondere gelegenheid, De Beckart biedt voor elk evenement de ideale ruimte. Ontdek de unieke kenmerken van elke zaal, bekijk foto’s en lees meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Daarnaast houden we u ook op de hoogte van alle aankomende evenementen die in De Beckart plaatsvinden.

Naast De Beckart heeft ook Nijnsel een nieuwe website: NijnselsNieuws. Ontdek de charme en schoonheid van Nijnsel met zijn rijke geschiedenis en levendige gemeenschap. Op onze vernieuwde website vindt u informatie over lokale bezienswaardigheden, verenigingen en nieuws dat Nijnsel te bieden heeft.

Het doel van NijnselsNieuws is om inwoners van Nijnsel en omgeving  een helder overzicht te bieden, zodat ze gemakkelijk de juiste verenigingen en het nieuws kunnen vinden en je in contact kunt komen met de juiste persoon.

/ Hoofdingang van De Beckart

Contact

Oude lieshoutseweg 7,
5492 HT Sint-Oedenrode